Sözleşmeli Subay ve Astsubay Alınacak


Jandarma Genel Komutanlığı, sözleşmeli subay ve sözleşmeli bayan astsubay alacak.

Adaylar, başvurularını "1 Şubat-1 Nisan" arasında yapabilecek. Jandarma "muhabere, istihkam, ordudonatım, levazım, maliye, mühendislik (elektronik), mühendis (bilgi sistemleri) sınıfları için erkek adaylar", "diş tabibi, eczacı ve öğretmen (hukuk) sınıfları için ise erkek ve bayan adaylar" başvurabilecek.


Lisans programlarından mezun olanların 27 yaşını (1 Şubat 1982 ve sonra doğanlar), lisansüstü öğrenimini tamamlamış olanların ise 32 yaşını (1 Şubat 1977 ve sonra doğanlar) doldurmamış olması gerekiyor.


Başvurular için herhangi bir kılavuz, form gibi doküman dağıtımı yapılmazken, adaylar, http://www.jandarma.tsk.tr/ internet adresinden müracaat edecek. Başvurusu kabul edilerek aday kaydı yapılanların isimleri ile sınav tarihleri ve yerlerine ilişkin bilgiler 20 Nisandan itibaren aynı internet adresinden duyurulacak. Sınavlar, yazılı, ön sağlık muayene ve fiziki kabiliyet değerlendirme testi ve mülakat şeklinde üç aşamalı yapılacak. Yazılı sınav, 16 Mayısta Ankara'da gerçekleştirilecek. Adaylar, sağlık ve fiziki kabiliyet değerlendirme testlerine ise 30 Mayısta Beytepe'deki Jandarma Okullar Komutanlığı'nda alınacak. Mülakatlar 2-3 Haziranda Anıttepe'deki Korgeneral Naci Tınaz Kışlası'nda yapılacak.


SÖZLEŞMELİ ASTSUBAY ALIMI

Sözleşmeli astsubaylık için başvuracak bayan adayların ise 24 yaşını (1 Şubat 1985 ve sonra doğanlar) olması gerekiyor. 17 Mayısta Ankara'da sınava alınacak olan adaylar, 31 Mayısta Jandarma Okullar Komutanlığı'nda ön sağlık muayene ve fiziki kabiliyet testlerine, 4-5 Haziranda da Korgeneral Naci Tınaz Kışlası'nda mülakat sınavına tabi tutulacak.


Ayrıntılı bilgi için : http://www.jandarma.tsk.tr/



...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

EĞİTİM İŞ İLANLARI

Sayfayı Paylaş