
MEB bürokratlarının vermiş olduğu bilgilere göre, okul öncesine tahsis edilen 10 bin kadro, tüm hesapları alt üst etmiştir. Zira söz konusu kadronun Kasım ayında kullanılması planlanıyordu. Ancak, açılan dava üzerine, kontenjanlar okul öncesine tahsis edilmiştir.
Bu noktada gerek Milli Eğitim Bakanına gerekse Bakanlık bürokrasine şu hatırlatmada bulunmak istiyoruz:
- Binlerce aday şuan Kasım ayı atamalarını beklemektedir. Ancak Bakanlıktan yapılan açıklamada, sadece, çalışmaların devam ettiği belirtilmektedir.
- Söz konusu Kasım ayı atamasının yapılmaması halinde, hem bugüne kadar hiçbir bilgilendirme yapmayan MEB bürokrasisi hem de Bakan Nimet Çubukçu çok büyük bir şekilde yıpranacaktır.
- Devlet ciddiyeti adına, bize ulaşan bilgilerin yanlış çıkmasını umut ediyor ve hayatlarını daha önce yapılan açıklamalara göre planlayan tüm öğretmenler adayları gibi, Bakanlığın Kasım ayında öğretmen ataması yapmasını bekliyoruz.

Hiç yorum yok:
Yorum Gönder