Anasınıfı Öğretmeninden Görülmemiş Ceza - İZLE !

Antakya'da ana sınıfı öğrencisini ayaklarının altına alarak cezalandıran öğretmen cep telefonu kamerasıyla görüntülendi
Antakya'da Aksaray Mahallesi'nde bulunan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) İlköğretim Okulu'nda ana sınıfında görev yapan okul öncesi öğretmeni Firdevs N.'nin, bir öğrencisine uyguladığı akıl almaz ceza yöntemi, aynı sınıfta görev yapan yardımcı stajyer öğretmen tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
Ayaklaıyla küçük çocuğun sırtına basıyorCep telefonu ile kaydedilen görüntülerde, kabahatinin ne olduğu bilinmeyen 6 yaşındaki ana sınıfı öğrencisini öğretmen masasının altına yüzükoyun yatırıp daha sonra da ayaklarıyla sırtına basan öğretmen Firdevs N.'nin aynı esnada sınıftaki diğer öğrencilere nutuk çektiği görülüyor. "Çocuklar saygısız olursanız sizi kimse kayla almaz. Öğretmenin sözünü keserseniz bakın böyle paspas olursunuz. Okula efendilik öğrenmeye geliyorsunuz. Bura da size kimse görgüsüzlük öğretmez" diyen ve tırnak temizliği ile ilgili öğrencilerle konuşmaya devam eden öğretmen Firdevs N. tüm bu yaşananlar sırasında, ayaklarının altında yatan çocuğa arada bir tekme atmaktan da geri kalmıyor. Çocuklarının okula maruz kaldığı uygulamaları öğrenen aile, bu sabah okula gelerek, okul müdürü ile görüştü. Yapılan görüşmenin ardından konuyla ilgili gerekenin yapılacağına dair söz alan aile okuldan ayrılırken, çocuğun annesi yaşanan olayın işkence olduğunu söyledi.

İşte o andan görüntülerAnasınıfı öğrencilerini ayaklarının altına aldıAnasınıfı öğrencilerini ayaklarının altına aldı
Küçük çocuğun dayısı olduğunu belirten İbrahim Akgül, "Çekilen görüntülerde öğretmenin çocuğu masanın altına yatırdığı ve ayaklarıyla üstüne bastığı görülüyor. Çocuk bu durumdan psikolojik olarak etkilendi" diye konuştu. Konuyla ilgili olarak Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Memuruz.net

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

EĞİTİM İŞ İLANLARI

Sayfayı Paylaş