Öğretmenlikten polisliğe geçen şehidin evine ateş düştü !




VAN’ın Başkale İlçesi’nde operasyon dönüşü kazada şehit olan polis memuru 32 yaşındaki Ramazan Aslan'ın Samsun’un Bafra İlçesi’ndeki baba ocağına ateş düştü. Aslan’ın 4 yıl önce çalıştığı dersaneden ayrılarak polislik sınavına girdiği belirtildi.
Başkale Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi’nde görevli polislerin bulunduğu otomobil dün Albayrak köyü yakınlarında virajı alamayarak şarampole yuvarlanmış, 2 polis memuru şehit olmuştu.
Şehit olan polislerden Ramazan Aslan’ın memleketi Samsun’un Bafra İlçesi Keresteci Köyü Haydarlı Mahallesi’ndeki baba evi yasa boğuldu. Acı haberi alan 64 yaşındaki 4 çocuk babası Necmi Aslan gözyaşlarını tutamadı. Çiftçilikle geçimini sağlayan Aslan, oğlunun geçen yıl Eylül ayında evlendiğini ve eşi Nilgün Aslan’ın da 6 aylık hamile olduğunu söyledi.
Ramazan Aslan’ın Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Tarih öğretmenliği bölümünden mezun olduktan sonra Bafra İlçesi’nde bir dersanede öğretmenlik yaptığı belirtildi. Öğretmen olarak atanması gerçekleşmeyince de 4 yıl önce polislik sınavına girerek bu mesleğe geçiş yaptığı kaydedildi.
YARIN TOPRAĞA VERİLECEK
Şehit polis memuru Ramazan Aslan’ın cenazesinin bu akşam memleketi Bafra’ya getirileceği ve yarında öğle namazından sonra toprağa verileceği belirtildi.


AA

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

EĞİTİM İŞ İLANLARI

Sayfayı Paylaş