2010-KPSS Ortaöğretim / Önlisans: Başvuruları


03.05.2002 tarih ve 24744 sayılı Resmi Gazetede yayımlanmış olan “Kamu Görevlerine ilk Defa Atanacaklar için Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmelik” hükümleri uyarınca

ortaöğretim ve önlisans mezunları ile bu öğrenim düzeylerinden mezun olabilecekler için 2010-KPSS Ortaöğretim/Önlisans 26 Eylül 2010 tarihinde ÖSYM tarafından yapılacaktır.

2010-KPSS Ortaöğretim/Önlisans’a başvurma işlemleri, 31 Mayıs – 2 Temmuz 2010 tarihleri arasında yapılacaktır. Başvurular, ÖSYM Sınav Merkezi Yöneticiliklerinin ve belirli ortaöğretim kurumlarının açacakları başvuru merkezlerince yürütülecektir. Başvuru merkezleri ÖSYM'nin http://www.osym.gov.tr internet adresinde yayınlanacaktır.

Sınava katılmak isteyen adaylar, Kılavuz ile Aday Bilgi Formuna, başvurma süresi içinde ÖSYM'nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden ulaşacaklardır. Kılavuz dağıtımı ve satışı yapılmayacaktır.

2010-KPSS Ortaöğretim/Önlisans Kılavuzunda başvurma, sınav, değerlendirme ve yerleştirme ile ilgili ayrıntılı bilgiler yer almaktadır. Sınava başvuracak adayların bu kılavuzu dikkatle incelemeleri gerekmektedir.KPSS adaylarına duyurulur.


ÖSYM BAŞKANLIĞI

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

EĞİTİM İŞ İLANLARI

Sayfayı Paylaş