4.Sınıflara Formasyon !

SAKARYA Üniversitesi Rektörlüğü, dördüncü sınıf öğrencilerine bu yıla mahsus olmak üzere pedagojik formasyon eğitimi verilmesi için Yükseköğretim Kurulu'na (YÖK) başvuruda bulundu. YÖK, başvuruyu kabul etti.
Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Durman, Fen Edebiyat Fakültesi son sınıf öğrencilerinin pedagojik formasyon eğitiminden yararlanmaları içinYÖK'e yaptıkları başvurunun olumlu sonuç verdiğini açıkladı. YÖK bu başvuruyu inceledikten sonra üniversite rektörlüklerine gönderdiği yazıda sadece bu yıla mahsus olarak dördüncü sınıf ögrencilerine pedagojik formasyon eğitimini ögrenim dönemi sırasında almalarına izin verildiği ifade edildi.

YÖK'ün gönderdiği yazıda öğrencilerin mağdur edilmemesi için 2010- 2011 eğitim- öğretim yılına mahsus olmak üzere dördüncü sınıf öğrencilerine de eğitimleri sırasında pedagojik formasyon sertifika programı izni verilmesi kararı alındığı belirtildi. YÖK'ün gönderdiği yazıda ayrıca, Sakarya Üniversitesi pedagojik formasyon eğitiminden 2010- 2011 öğretim yılında yedinci yarıyıla gelen ögrencilerin yararlanabilecekleri bildirildi.


Sakarya Üniversitesi son sınıf öğrencileri pedagojik formasyon eğitimi için 19- 22 Ekim tarihleri arasında başvuru yapabilecekler.


Sakarya Üniversitesi pedagojik formasyon eğitimini, öğrenciler mezun olduktan sonra bin 200 lira karşılığında veriyordu.

Memuruz.net

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

EĞİTİM İŞ İLANLARI

Sayfayı Paylaş