İşte YGS'nin Şampiyonları !

2011-YGS'de tüm puan türlerinde Türkiye Birincisi Ankara Fen Lisesinden Mahmut Bilal Doğan oldu...


 500 sorunun tamamını bilerek YGS birincisi olan  Ankara Fen Lisesi öğrencisi Mehmet Bilal Doğan,
"Sonucu zaten bekliyorduk. Benim başım dik, alnım açık. Dua ettik, Allah’a bıraktık. Şifreyi fark etmedim. O yüzden bayağı sürem gitti. Farketsem daha erken bitirirdim. 1 milyon 700 bin kişiyi doğrudan etkileyen olay hakkında sahtekarlık yapılacağını düşünmek istemedim. Savcının açıklamasını da tam bilmiyorum.İptal olursa hayal kırıklığı olur ama biz şimdi ikinci sınava hazırlanıyoruz. Ankara Fen Lisesi’ndeki öğrenciler böyle şeylere prim vermez. Şifrenin olmadığına inanmak istiyorum. Ailem Kayseri’de oturuyor. Sevincimi ilk onlarla paylaştım. Bir tane coğrafyada hatam var. Sınav anında heyecanlıydım. Sınavı çözerken çok rahat çözmedim. Şifre ile çözsem diye hiç düşünmedim. " dedi.
 
Eren YALÇIN : “YGS’de gösterdiğim başarımı özverili, disiplinli bir çalışmaya borçluyum. Sınav hazırlığım süresinde motivasyonum yüksekti bununla birlikte sakin ve istikrarlı bir şekilde çalıştım. Ailemin, okul öğretmenlerimin ve dershane öğretmenlerimin bunda katkısı büyüktür.”
Sınavda, YGS1 ve YGS2 puan türlerinde ikinciliği Kırşehir Prof. Dr. İlhan Kılıçözlü Fen Lisesinden Murat Kaan Erdal, Özel Bahçeşehir Fen ve Teknoloji Lisesinden Mehmetcan Tütüncü, Özel Burç Özgören Fen Lisesinden Selçuk Erdevir, Turgutlu Halil Kale Fen Lisesinden Eren Yalçın paylaştı.
YGS3, YGS4, YGS5 ve YGS6 puan türlerinde ikinci, Özel Yamanlar Anadolu Lisesinden Deniz Çağlın oldu. YGS4 puan türünde ikinciliği, Özel Bahçeşehir Fen ve Teknoloji Lisesinden Arda Çınar ile Kayseri Fen Lisesinden Ayşe Ertoy paylaştı.
YGS3, YGS5 ve YGS6 puan türlerinde üçüncülüğü Adana Fen Lisesinden Zafer Başıbüyük kazandı.

Egitimajansi.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

EĞİTİM İŞ İLANLARI

Sayfayı Paylaş