Öğretmen atama robotu yayında

Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü, 30 bin kadrolu öğretmen atamasında, kontenjan verdiği okulları bugün yayımladı. Yayımlanan bu doküman memurlar.net tarafından "Öğretmen Atama Robotuna" dönüştürülmüş ve robot,okul.memurlar.net servisi ile ilişkilendirilmiştir.



 Bu sayede adaylar hem sorgulama yapılabilecek hem de sorguladığı okulla ilgili memurlar.net tarafından hazırlanan sayfaya ulaşabilecektir.
Bu hizmetten yararlanmaya başlamadan önce, MEB tarafından yayımlanan hizmet kurumları listesinde 3 sorun olduğunu belirtmek istiyoruz. Bunlar şu şekildedir:
1- Yayımlanan dokümandaki ilk atama kontenjanlarındaki toplam sayı (26.845), kılavuzdaki toplam sayıyla eşittir. Ancak açıklanan hizmet kurumlarında bazı okulların kontenjanı sıfır (0) olarak gösterilmiştir. MEB'in kontenjan vermediği bu okullara, dokümanda neden yer verdiğini bilmiyoruz. Ancak, memurlar.net olarak kontenjanı sıfır (0) olan okulları da sisteme yansıttık.
2- Okulların yer aldığı dokümanda açıktan atama sayısı 3.137 olarak görünmesine rağmen, kılavuzda bu sayı 2.100'dür. Farkın nedeni MEB tarafından açıklanmalıdır.
3- Okulların yer aldığı dokümanda kurumiçi atama sayısı 1.330 olarak görünmesine rağmen, kılavuzda bu sayı 900'dür. Farkın nedeni MEB tarafından açıklanmalıdır.

Öğretmen atama robotu için tıklayınız.
MEMURLAR.NET'İN NOTU: Lütfen sorgulama yaptığınız okulu incelerken, eğer bilgi sahibi iseniz, okulla ilgili yorumlarınızı bizlere bildirinizki, okul.memurlar.net servisi herkese gerekli katkıyı sunabilsin.
Memurlar.Net

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

EĞİTİM İŞ İLANLARI

Sayfayı Paylaş