11 bin 544 öğretmen ataması için branş ve kontenjan dağılımı yayımlandı

Milli Eğitim Bakanlığının Ağustos ayında yapacağı 11 bin 544 kadrolu öğretmen ataması için branş ve kontenjan dağılımını yayımlandı. En fazla kontenjanlar sınıf öğretmenliği; 2 bin 604, Okul Öncesi Öğretmenliği; bin 128, İngilizce; 978 olarak sıralandı. Başburular18-24 Ağustos 2011 tarihleri arasında alınacak. Detaylariçin başlığa tıklayınız.
* MEB, KPSS 2011 Alan Bazında Sıra Öğrenme Formu

Milli Eğitim Bakanlığının Ağustos ayında yapacağı 11 bin 544 kadrolu öğretmen ataması için başvurular 18 Ağustos 2011 Perşembe günü başlayacak.
Branş ve kontenjan dağılımı olan kılavuz yayımlandı
KILAVUZ İÇİN TIKLAYINIZ
Başvurunun geçerlilik kazanabilmesi için bilgisayar aracılığıyla doldurulacak formun il ve ilçe milli eğitim müdürlüklerinde oluşturulacak ''Başvuru Onay Büroları''nda onaylatılması gerekiyor.
Öğretmenlik için başvuruda bulunacaklar, en fazla 25 eğitim kurumunu tercih edebilecek. Tercihler, atama yapılacak eğitim kurumları arasından aynı ilden veya farklı illerden istenilen öncelikte seçilebilecek.
Öte yandan Bakanlık, kılavuzda yer alan ve boş bırakılan çizelgelerdeki bilgilerin, il milli eğitim müdürlükleriyle halen yürütülmekte olan çalışmalar tamamlandıkça başvuruların ilk günü olan 18 Ağustos 2011 tarihine kadar girileceğini belirtti.
Memurlar.Net

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

EĞİTİM İŞ İLANLARI

Sayfayı Paylaş