Sincan İlçesi 12'nci Caddede bulunan Sincan İMKB Ticaret Meslek Lisesi önünde meydana gelen trafik kazasında Berk Alp (21) kullandığı 06 BA 565 otomobil, durakta otobüs bekleyen çoğunluğu lise öğrencilerinin bulnduğu yolcuların arasına daldı. Kazada Şahismail Kömürcü(45) hayatını kaybederken, lise öğrencileri Hatice Doğan ve kardeşi Büşra, Sena Şahin, Gözde Kaynak, Hüseyin Kaplan, Barış Aksoy, Mine Aksoy ile Yasin Oğuzhan yaralandı.
SÜRÜCÜ TUTUKLANDI
Kazanın aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu meydana geldiği öğrenildi. Olaydan sonra gözaltına alınan sürücü Berk Alp, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
VELİLER İSYAN ETTİ
Aynı yolda birkaç kez daha kaza meydana geldiğini dile getiren öğrenci velileri, "Çocuklarımız hayatı bu kadar ucuz mu? Okul duvarına bitişik durak mı yapılır? Ayrıca yola hız kesici kasisler niye konulmuyor?" diye tepki gösterdiler. Kazada kızı ağır yaralanan Bahri Şahin, "Kızım 8 saat ameliyatta kaldı. Halen hayati tehlikesi var. Kazaya karışan sürücü çok hızlıymış. Çocuğumun tek günahı o gün okuluna gitmekti" dedi.
KAYITLARINI YENİLİYORLARDI
Durakta otobüs bekleyen ve meydana gelen kaza sonucu yaralanan 8 lise öğrencisinin birinci sınıfı bitirip Lise 2'ye geçtikteleri öğrenildi. Öğrencilerin, kazanın meydana geldiği gün okula giderek kayıtlarını yaptırdıkları kaydedildi.

Hiç yorum yok:
Yorum Gönder