40 öğretmen enkaz altında

 Erciş'te öğretmenler lokalinin çökmesi sonucu 40 öğretmenin enkaz altında kaldığı öğrenildi. Milliyet'in haberine göre, Erciş'te meydana gelen depremde öğretmenlerin takıldığı kafeterya yıkıldı. Deprem sırasında kafeteryada çok sayıda öğretmen olduğu iddia ediliyor. Erciş'te medyana gelen deprem ardından ilçe yıkılan binalarda arama kurtarma çalışmaları sürüyor.

ÇÖKEN BİNADA ÖĞRETMENLER KALIYORDU

Erciş Adliye Sarayı karşısında bulunan 6 katlı bir binanın yıkılması ardından enkaz bölgesine çok sayıda öğretmen geldi. Enkaz bölgesine gelen öğretmenler, 6 katlı binada yoğunlukla öğretmenlerin takıldığı kafeterya olduğu ve hafta sonu olması nedeniyle içeride çok sayıda öğretmenin olduğunu iddia ettiler. Öğretmen arkadaşından haber alamayan ve enkaz yığınına dönüşen binanın önüne gelen öğretmenlerden Ali Atmalı, enkaz çalışmalarını izleyerek arkadaşlarının bir an önce kurtarılmasını beklediklerini söyledi.

ÖĞRETMENLER GENELDE BURADA TAKILIRDI

Atmalı, "Öğretmen arkadaşlar genellikle burada bulunan kafeteryaya takılırlardı. Bugün hafta sonu olması nedeniyle bütün arkadaşlar buraya gelir, oturur, sohbet ederlerdi. Bu nedenle enkaza dönüşen binada çok sayıda öğretmen arkadaş olduğunu düşünüyoruz. Bazı öğretmen arkadaşlardan haber alamıyoruz" dedi.


Milliyet, Ensonhaber

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

EĞİTİM İŞ İLANLARI

Sayfayı Paylaş