Çekmeceden 8 aylık Mahir Bebek çıktı ! (Video Haber)

Kurtarma ekipleri tam arkalarını dönmüş gidiyorlardı ki... Van'da 4 katlı bir bınada yaşayan Sevilay Öner ve 8 aylık bebeği Mahir Çınar Arlı deprem sırasında yıkılan binanın enkazında kaldılar.


Sevilay Öner vatandaşların yardımıyla enkaz altından çıkartıldı ancak bebeği Mahir Arlı ise beşiğinde uyurken yakalandığı depremde enkaz altında kaldı.
Enkazdan çıkan Sevilay Öner yetkililere ve çevredekı vatandaşlara bebeğinin enkaz altında kaldığını söyledi.

 Video için tıklayınız...

ULAŞILAN BEŞİK BOŞTU...

Arama kurtarma ekipleri ve bebeğin babası Murat Arlı binada arama kurtarma çalışmaları yaptılar. Enkazdan bebeğin beşiğine ulaşıldığında minik Mahir'in beşikte olmadıgını gördüler. Yapılan aramalarda hemen beşiğin yan tarafında bulunan dolabın içinden ses gelmesi üzerine ekipler dolabın çekmecesini açtığında minik bebeği çekmecenin içinde gördüler.Yaklaşık 1,5 saat sonra bulunduğu yerden canlı olarak çıkarılan Mahir'in sağlık durumu iyi.

NASIL OLDUĞUNU KİMSE ANLAMADI

Anne Sevilay Öner; "Deprem anında 4.kattaydık bebeğim yanımda uyuyordu bir anda deprem başladı ben kaçmaya çalıştım, kaçamadım bebeğimin yanına da gidemedim. Enkazdan bacağım dışarı çıktığı için farkedıldim ve çıkarıldım, o telaşla eşimin yanına gittim ve bebeğimizi aramaya başladık. Bebeğim beşikte uyuyordu ama nasıl oldugunu anlamadığım şekilde bebeğimi dolaba girmiş kapısı kapanmış ve kafasını battaniyeye sarılı şekilde bulduk. Şükürler olsun ki sağlık durumu iyi" şeklinde konuştu.


Haberturk, İHA

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

EĞİTİM İŞ İLANLARI

Sayfayı Paylaş