O öğretmenlerin deprem öncesi son görüntüleri (Video Haber)

Van'daki depremde hayatını kaybeden öğretmenlerimizden 3'ünün Sivil Toplum Akademisi'nde aldıkları eğitim sırasında kaydedilmiş görüntüleri ortaya çıktı. Sivil Toplum Akademisi'nin eğitimlerine katılan öğretmenlerimizin eğitim sonunda aldıkları serfitika töreni kaydedildi.



 Hayata genç yaşda veda eden öğretmenlerimizin o anki sevinci gözleri Öğretmenler Günü'nde yaşarttı. İşte haber siteleri içerisinde ilk defa Sıcak Gündem'de yayınlanacak olan o görüntüler ve öğretmenlerimizi:
Onur Ateş Erciş Karatavuk İlköğretim Okulu’nda sınıf öğretmeni olarak, Alime Paşa Çelebibağı Selvihan İlköğretim Okulu’nda rehber öğretmen olarak, Vahit Tuna da Kadir-Rezzan Has İlköğretim Okulu’nda sınıf öğretmeni olarak görev yapıyordu.
Onur Ateş; “Geçen sene Aralık’ta başladım mesleğe. Sabırlı, fedakâr ve inatçı bir insanım…”
Alime Paşa; “3 yıldır görev yapıyorum. Rehber öğretmenim. Burada (Erciş’te) 1 yılım dolmak üzere. Yardım sever, arkadaş canlısı ve iyi bir dinleyiciyim…”
Vahit Tuna; “Çanakkaleliyim. Erciş’te 6’ıncı yılım. Daha önce bir köyde görev yapıyordum. Özellikle bilgisayarla fazla meşgul olmayı severim. Samimi ve dürüst olmaya çalışırım…”


Sıcakgundem

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

EĞİTİM İŞ İLANLARI

Sayfayı Paylaş