Tacizci müdüre 48 yıl hapis istemi

Büyükçekmece'de öğrenciye taciz iddiasıyla görevden alınan okul müdürüne ikinci şok..
AKŞAM'ın 2 Haziran'da 'Müdürün Taciz Odası' başlığıyla manşetten verdiği Büyükçekmece Recep Güngör Lisesi eski okul müdürü O.K. hakkında Büyükçekmece Cumhuriyet Savcılığı, dava açtı.
Savcı Mustafa Kemal Gül'ün açtığı davada, öğretmenlik branşı din kültürü ve ahlak bilgisi olan O.K.'nin 3 yıldan 8 yıla kadar hapsi isteniyor. O.K., 6 öğrenciyi taciz ettiği iddiasıyla 24 yıldan 48 yıla kadar hapsi istemiyle yargılanacak.

'BENİ ÇEKEMEDİLER, İFTİRA'
Müdür O.K. savcılığa verdiği ifadesinde 'Okula yeni atanmıştım. Bazı öğretmenler bir etkinliğe karşı çıkmam nedeniyle hakkımda karalama kampanyası başlattılar. Öğrencileri de bu oyunun içine katmışlar. Suçsuzum, görevime dönmek istiyorum' diyerek kendisine iftira atıldığını söyledi.

'DERSLERİNDEN GEÇİRİRİM' DEMİŞ
Mağdur 6 öğrenciden T.'nin savcı Gül'e verdiği ifade kan donduracak cinsten: 'Okulda bacağım kanadı. Müdür odasına çağırdı. Kötü olan derslerimden geçmem için öğretmenlerle konuşacağını söyledi. Bacağımı ve göğsümü elledi. Karşı çıkmak istedim. Beni öptü. Şikayetçiyim.'
6 öğrencinin dışında tacize bir öğretmenin de maruz kaldığı ortaya çıktı. Mağdur öğretmen 'Müdürün Öğretmenler Gününü kutlayacaktım. Yanağımdan öptü ama farklı bir öpücüktü. O günden sonra uzak durdum' dedi. Branşı Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenliği olan okul müdürü O.K. hakkında 'nin o tarihlerden beri açıkta olduğu, herhangi bir görevin verilmediği öğrenildi.

Akşam

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

EĞİTİM İŞ İLANLARI

Sayfayı Paylaş