20 yıllık öğretmen öğrencisine sınıfta tacizden tutuklandı / Video Haber

Adana’da resim öğretmeni İ.S. (44) görev yaptığı ilköğretim okulunda kız öğrenci 13 yaşındaki İ.S.’ye cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklandı. Gözaltına alındığında 2.91 promil alkollü olduğu saptanan İ.S. ayıldıktan sonra verdiği ifadede suçlamayı kabul etmeyin, iftiraya uğradığını öne sürdü.

Merkez Seyhan İlçesi’ndeki bir ilköğretim okulunun müdürü, önceki gün polisi telefonla arayıp 20 yıllık resim öğretmeni İ.S.’nin 8’inci sınıf öğrencisi 13 yaşındaki G.B.’ye cinsel tacizde bulunduğunu ihbar etti. Harekete geçen Ahlak Bürosu ekipleri, İ.S.’yi evinde gözaltına aldı. Aşırı alkollü olduğu için ayakta zor duran İ.S.’yi hastaneye götüren polisler, yapılan kan tahliliyle şüphelinin 2.91 promil alkollü olduğunu tespit ettirdi. Emniyet Müdürlüğü’nde götürülen İ.S.’nin saatlerce kendine gelmesi beklendi.
Soruşturmayı sürdüren polisler, okul müdürü ve G.B’yle aynı sınıfta okuyan öğrencilerin ifadelerini aldı. Öğretmenin tacizde bulunduğunu iddia eden öğrenciler, "Son ders bitti, zil çaldı, dışarı çıkıyorduk. Öğretmenimiz, G.B.’nin sınıfta kalmasını istedi. Biz çıktıktan sonra da kapıyı kapattı. Merak edip, kapının üstündeki pencereden baktığımızda öğretmen, G.B.’nin arkasından yaklaştı, elini eteğinin altına sokarken dudaklarından öpüyordu" diye ifade verdi.
G.B. ise psikologlar gözetiminde Çocuk Şube Müdürlüğü’nde ifade verdi. G.B. "Öğretmenim beni öpmeye çalıştı, korkup bağırmak istediğimde de ağzımı kapattı. Bana, 'kimseye anlatma, anlatırsan öğretmenlik hayatım biter' dedi. Ben de kimseye anlatamadım" dedi.
Alkolün etkisi geçtiğinde sorgulanan öğretmen İ.S. cinsel taciz suçlamasını kabul etmeyip, "Dersine girdiğim öğrencimle böyle bir münasebetimin olmasına imkan yok. Benim hakkımda suçlamada bulunan öğrenciler, sınıfın en başarısız ve yaramaz öğrencileri. Bana iftira atıyorlar" diye kendini savundu.
Adliyeye sevk edilen İ.S., çıkarıldığı nöbetçi mahkemede tutuklandı.

Haber videosunu izlemek için tıklayın !

Doğan Haber Ajansı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

EĞİTİM İŞ İLANLARI

Sayfayı Paylaş