Hürriyet E-Gazete Uygulamasında Büyük Yenilik: Son Baskı

Hürriyet e-gazete’nin yenilikçi uygulaması Hürriyet Son Baskı, her akşam günün kapsamlı bir özetini çıkararak sabahtan akşama dünyada ne oluyorsa tam 18.30’da bizlere sunuyor. Gündemin sıcak gelişmeleri, Hürriyet yazarlarının başka hiçbir yerde bulamayacağınız yazıları, geniş fotoğraf ve video galerisi ise bu uygulamayı çok daha ilgi çekici kılıyor.




Hürriyet e-gazete’nin arayüzü ise oldukça kullanıcı dostu. Haberler arasında kolayca gezinebiliyor, istediğiniz haberin ayrıntılarına ulaşabiliyorsunuz. Hürriyet e-gazete, yüksek kaliteli fotoğraf ve videolarla zenginleştirilmiş haber içerikleri sayesinde tablet bilgisayarların sunduğu tüm olanaklardan yararlanabileceğimiz yepyeni bir Hürriyet deneyimi sunuyor bizlere.

Hürriyet Son Baskı’nın en dikkat çeken özelliklerinden biri de günün kapsamlı bir özetinin yanı sıra, yalnızca Son Baskı’da bulabileceğiniz özel içerikler sunuyor olması. Bunlar neler mi?

- Sosyal medyadan derlenen popüler konular,
- Hürriyet yazarlarının sıcak gelişmelerle ilgili anlık yorumları,
- Günün tartışmalı konusu hakkında uzman yorumlarının alındığı “Şehriban Oğhan Soruyor” köşesi,
- Emre Özpeynirci’nin hazırladığı Otomobil köşesi,
- Gündemdeki kültür-sanat gelişmeleri ve Son Baskı’ya özel daha pek çok içerik!

Dijital gazeteciliğin öncüsü Hürriyet e-gazete, en yenilikçi uygulaması Son Baskı, ana gazetesi, tüm ekleri, ve geniş arşiviyle Apple Store ve Android Market’te!

Bir bumads advertorial içeriğidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

EĞİTİM İŞ İLANLARI

Sayfayı Paylaş