İşte LYS birincileri...

 Lisans Yerleştirme Sınavları'nın (LYS) sonuçları açıklandı.
Adaylar, 16-17 ve 23-24 Haziran 2011 tarihlerinde yapılan 2012-LYS sonuçlarını ''http://sonuc.osym.gov.tr'' internet adresinden öğrenebilecek.

Sonuçlara göre, MF-1 ve MF-4 puan türlerinde Özel Merve Büyükkoyuncu Fen Lisesi'nden Abdullah Coşkun birinci olurken; Niğde Fen Lisesi'nden Tamer Taşkıran MF-2 ve MF-3 puan türlerinde birinci oldu.
TM-1, TM-2 ve TM-3 puan türlerinde Özel İstanbul Fatih Fen Lisesi'nden Fatih Mehmet Adanır birinci olurken, TS-1 ve TS-2 puan türlerinde İstanbul Galatasaray Lisesi'nden İhsan Can Argon ilk sırada yer aldı.
Dil-1 puan türünde Özel Amerikan Robert Lisesi'nden Cengiz Kaan Aköz, Galatasaray Lisesi'nden Dilara Aykanat ve İstanbul Lisesi'nden Merve Özperk birinciliği paylaştılar.
Dil-2 puan türünde Özel Amerikan Robert Lisesi'nden Cengiz Kaan Aköz, Galatasaray Lisesi'nden Rengim Aykan Öztürk ve İstanbul Lisesi'nden Gökçe Sarar birinci oldular.
Dil-3 puan türünde ise Özel Amerikan Robert Lisesi'nden Mehmet Fatih Çamlı, Galatasaray Lisesi'nden Rengim Aykan Öztürk ve İstanbul Lisesi'nden Gökçe Sarar birinci oldular.

Anadolu Ajansı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

EĞİTİM İŞ İLANLARI

Sayfayı Paylaş