Atanamayan öğretmenlerden örnek davranış

  Ataması Yapılmayan Öğretmenler Derneği (AYÖDER) Nazilli Temsilciliğinin girişimi ile Nazillili duyarlı gençler bir araya gelerek Huzurevi sakinlerine büyük fedakarlık yaptı.
  Duyarlı gençler para toplama kampanyasından elde ettikleri gelirle Nazilli Haluk Alıcık Huzurevi sakinlerine destek verdi.

Nazillili duyarlı gençler olarak bir etkinlik başlatan AYÖDER Nazilli Temsilcisinin yardımlarıyla 2 gün süren destek kampanyasında, gençler topladıkları bağışla 5 adet büromatik su sebili, bütün huzur evi sakinlerine gecelik, eşofman takımı, 60 adet kulplu su bardağı, bir koli yeni ayakkabı ile gıda ve temizlik malzemesi hediye ettiler.
Gençler yaptıkları kampanyaya destek veren tüm duyarlı Nazillilere teşekkür ederken, önümüzdeki haftalarda ise yapılacak yeni etkinlikler ile Huzurevine 5 adet klima ve merkezin muhtelif ihtiyaçlarını gidermeyi hedeflediklerini belirttiler. Tüm Nazilli’ye örnek olan gençler, bu çalışmalarının işadamları, esnaflar ve duyarlı vatandaşlar tarafından desteklenmesini istedi.
İhlas Haber Ajansı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

EĞİTİM İŞ İLANLARI

Sayfayı Paylaş