İşte YGS 2013 Birincileri...

ÖSYM Başkanı Ali Demir'in, Bilkent Otel'de açıkladığı YGS sonuçlarına göre, Ankara TED Koleji Vakfı Özel Lisesinden Zeynep Nur Karagöz YGS-1 ve YGS-2, İstanbul Lisesinden Hümeyra Çolak YGS-3, YGS-4 ve YGS-5, Kadıköy Anadolu Lisesinden Irmak Öziskender YGS-6 puan türlerinde 500 tam puan alarak birinci oldu.


*YGS sonuçlarına göre en başarılı iller

YGS-1 puan türüne göre en başarılı adaylar, Ankara TED Koleji Vakfı Özel Lisesinden Zeynep Nur Karagöz, İzmir Fen Lisesinden Fatih Aslan, Kadıköy Anadolu Lisesinden Irmak Öziskender, Özel ÜFTADE Lisesinden Kübra Peker, Özel Ankara Üniversitesi Geliştirme Vakfı Okulu Özel Anadolu Lisesinden Bulut Aygüneş ve İzmir Fen Lisesinden Mert Mestanoğlu oldu.
YGS-2 puanına göre ise Ankara TED Koleji Vakfı Özel Lisesinden Zeynep Nur Karagöz, Özel ÜFTADE Lisesinden Kübra Peker, İzmir Fen Lisesinden Fatih Aslan, İstanbul Galatasaray Lisesinden Onur Merzifonlu, Kadıköy Anadolu Lisesinden Irmak Öziskender dereceye girdi.
YGS-3 puan türünde ise İstanbul Lisesinden Hümeyra Çolak, Özel Amerikan Robert Lisesinden Furkan Savaş, Özel Bahçeşehir Fen ve Teknoloji Lisesinden Oğuzhan Özer, Özel TED Konya Kolejinden Deniz Han Alan, Akşehir Hacı Sıddıka Baysal Fen Lisesinden Ahmet Niyazi Ülkü en başarılı öğrenciler oldu.
İşte YGS birincisi Hümeyra Çolak
YGS-4 puan türünde en başarılı adaylardan İstanbul Lisesinden Hümeyra Çolak, Akşehir Hacı Sıddıka Baysal Fen Lisesinden Ahmet Niyazi Ülkü, Özel Amerikan Robert Lisesinden Furkan Savaş, Özel Bahçeşehir Fen ve Teknoloji Lisesinden Oğuzhan Özer, Özel TED Konya Kolejinden Deniz Han Alan sıralamaya girdi.
YGS-5 puan türünde en başarılı adaylar ise İstanbul Lisesinden Hümeyra Çolak, Özel Bahçeşehir Fen ve Teknoloji Lisesinden Oğuzhan Özer, Özel TED Konya Kolejinden Deniz Han Alan, Kadıköy Anadolu Lisesinden Irmak Öziskender, Akşehir Hacı Sıddıka Baysal Fen Lisesinden Ahmet Niyazi Ülkü oldu.
YGS-6 puanında da Kadıköy Anadolu Lisesinden Irmak Öziskender, Özel Bahçeşehir Fen ve Teknoloji Lisesinden Oğuzhan Özer, Özel TED Konya Kolejinden Deniz Han Alan, Isparta Süleyman Demirel Fen Lisesinden Muhammed Said Seferbey, Özel Üftade Lisesinden Kübra Peker sıralamaya girdi.
YGS-1 Puanına Göre En Başarılı Adayla
YGS-2 Puanına Göre En Başarılı Adayla
YGS-3 Puanına Göre En Başarılı Adayla
YGS-4 Puanına Göre En Başarılı Adayla
YGS-5 Puanına Göre En Başarılı Adayla
YGS-6 Puanına Göre En Başarılı Adayla


Memurlar.Net

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

EĞİTİM İŞ İLANLARI

Sayfayı Paylaş